Zwemles
 
Zwemles is voor veel kinderen iets om zich op te verheugen. En ook voor ouders is het fijn om te weten dat hun kind zich kan redden in het water.
Maar: ieder kind is uniek. Sommigen hebben de zwemvaardigheden snel onder de knie , anderen hebben wat meer tijd nodig . Onze doelstelling is, op een kindvriendelijke, professionele manier, kinderen vanaf 4 jaar veilig en verantwoord te leren zwemmen.
 
Modern zwemonderwijs
In het AGO Zwembad geven we zwemlessen volgens de nieuwste zwemmethode in Nederland. Kleinere groepen, veel aandacht en individuele voortgang zijn onder andere kenmerkend voor onze manier van werken! Daarnaast wordt er altijd vanuit het water gewerkt. Dit zorgt niet alleen voor vertrouwen met de kinderen, maar ook voor ervaringsgericht leren zwemmen: kinderen ervaren wat water met hen doet.
 
Bij het AGO Zwembad bieden we u kwalitatief zeer goede lessen, dit doen we op een betrouwbare, passievolle manier én we verrassen u graag met onze extra service. Zo kunt u de vordering van de zwemlessen zelf online volgen.
 
Onze werkwijze:
Op dit moment is er een wachtlijst ( 12-14 maanden )
Inschrijven kan vanaf 4 jaar
Modern zwemonderwijs: ervaringsgericht en kindvriendelijk
Leerlingvolgsysteem, zodat u de vorderingen van uw kind via internet kunt bijhouden
Gediplomeerde zwemonderwijzers
Ideale zwemles-watertemperatuur van 33 graden
Kleine groepen ( max 9 kinderen voor niveau 1,2,3 )
Max 13 kinderen in de A- en B groep
Diploma via het NPZ-NRZ.
Cookie instellingen